9 Decorating Ideas with Black and White Stripes

9 Ιδέες Διακόσμησης με Ασπρόμαυρες Ρίγες

Η φετινή μόδα προστάζει ρίγες. Κυρίως ασπρόμαυρες. 
Σου φαίνεται παράξενο να βάλεις ρίγες και μέσα στο σπίτι σου; Δες παρακάτω, πως μπορείς να το κάνεις, χωρίς να υπερβάλεις.


Αν θέλεις να κάνεις έναν ολόκληρο τοίχο ριγέ, (είτε με χρώμα, είτε με ταπετσαρία) ντύσε τα έπιπλα σου με φωτεινά χρώματα. Επέλεξε καλύματα και ριχτάρια σε κίτρινο, φούξια ή έντονο πράσινο.




Αν και τα έπιπλα σου είναι μαύρα, πρόσθεσε πινελιές χρώματος με διακοσμητικά αντικείμενα. Επέλεξε ένα μόνο χρώμα, σε έντονη απόχρωση, όπως το "καθαρό" κόκκινο, που θα προσθέσει ένταση και στυλ.





Είσαι οπαδός του classy & chic; Διάλεξε μία ταπετσαρία με φαρδιές κάθετες ρίγες και κράτησε στο χώρο σου μόνο τα λευκά και μαύρα αντικείμενα.





Θέλεις ένα αποτέλεσμα πιο εκκεντρικό; Mix & Match ταπετσαρίες, με ρίγες και πολύχρωμα λουλούδια. Διάλεξε ένα από τα χρώματα των λουλουδιών, για τα έπιπλα και τα αντικείμενα του χώρου (όπως εδώ, με το γαλάζιο).



Αν δεν θέλεις να πειράξεις τους τοίχους σου, πρόσθεσε ριγέ στοιχεία, όπως ένα όμορφο χαλί ή λεπτή μοκέτα. Τα μαξιλάρια σε έντονους χρωματισμούς, θα δώσουν νέα πνοή στο χώρο σου. Για μία ανοιξιάτικη διάθεση, διάλεξε πράσινα και κίτρινα χρώματα.




Οι ρίγες ταιριάζουν και στο μπάνιο. Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις γενική ανακαίνιση, υπάρχουν και ειδικά αυτοκόλλητα που εφαρμόζουν πάνω στα υφιστάμενα πλακάκια.




Modern Chic! Ρίγες και στη τραπεζαρία. Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά, είναι το πλάτος της ρίγας (όπως εδώ) και φυσικά το καλής ποιότητας ύφασμα.




Αν σκεφτόσουν να αλλάξεις ταπετσαρία στον παλιό σου καναπέ, γιατί να μη διαλέξεις ένα με μεγάλες ρίγες; Δες πόσο διαφορετικός θα φαίνεται! 




Ακόμη και μία ριγέ καρέκλα, αλλάζει αμέσως το χώρο σου. Άφησε τη να κυριαρχήσει στο χώρο και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις! 

Καθημερινά, ανταλλάσουμε ιδέες για όσα μας ομορφαίνουν τη ζωή, στη σελίδα The Lab on the Roof, στο Facebook.

all images by pinterest.com

Comments

Ερμιόνη said…
Οι ρίγες μου αρέσουν πολύ! Η ταπετσαρία του σαλονιού μου είναι ριγέ! Ωραίες οι προτάσεις σε άσπρο και μαύρο!
Φιλιά πολλά!
SPYRIDOULA said…
Λατρεύω τις ρίγες στη διακόσμηση!!! Όλες οι προτάσεις σου μου άρεσαν πολύ!!!Φιλάκια πολλά και καλό τριήμερο!!!
Unknown said…
Καλως σε βρήκα στο "εργαστήρι" σου!
GRAT POST:) I like your blog Its cute.

If you want to see an amazing French hotel...check out my blog:)

have a great week dear

LOVE Maria from inredningsvis.se
(sweden)

Popular Posts